Mas Galceran

El Mas Galceran, datat del 1609, està situat al municipi de Sant Miquel de Fluvià, al sud de l'Alt Empordà, just on la plana empordanesa es comença a trencar i obre les portes al Terraprim. La finca treballada, d’unes 4,5 ha a l’aire lliure, es troba just davant del mas, entre l'alzinar del Bosc de les Roques i el riu Fluvià. Aquesta situació privilegiada, entre una zona forestal i una altra de fluvial i aïllada d'altres camps de conreu, conforma un entorn amb elevada diversitat biològica que és perfecte per practicar l’agricultura ecològica.

Sant Miquel de Fluvià

Així doncs, aprofitant les característiques d'aquesta finca, a principis del 2011 en va sorgir Mas Galceran SCP, una empresa familiar dedicada al cultiu d'horta ecològica. El nostre principal objectiu és la producció de diverses varietats d'hortalisses cercant la màxima qualitat del producte final, tot mantenint unes bones pràctiques que siguin respectuoses amb la terra que treballem i l'entorn natural que ens envolta. Apostem per un producte de temporada i de proximitat cultivat a l'Empordà i consumit aquí i a les comarques properes.

L’empresa la menem els dos germans del Mas, en Sergi Martí, enginyer tècnic agrícola i l’Eduard Martí, llicenciat en Ciències Ambientals.

A la primavera del 2011 vam registrar les nostres camps al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i des de la primavera del 2013 que tenim el segell definitiu que atorga aquest organisme.