Termes i condicions d'ús

Us oferim principalment VERDURA i FRUITA ecològica, local i de temporada, provinent del nostres camps de la Garrotxa. A més a més, també servirm verdura dels pagesos i pageses amb els que cooperem, que són els que formen part de Tràmec i la Xarxeta (veure informació a la web).

La FRUITA prové DIRECTAMENT de productors/es dels Països Catalans, als que coneixem, hem visitat i treballem conjuntament amb la Xarxeta, fent compres conjuntes, que ens permeten oferir-vos fruita de qualitat.

Ademés també oferim altres productes, sempre hi quan aquests siguin produits de forma agroecològica, és a dir, siguin ecològics, locals, de productors/es de confiança; tenint en compte també que existeixi un projecte productiu amb uns objectius socials afins al darrera. Actualment servim productes bàsics com ous, pa, mel, llegums i productes làctics de vaca.

Us oferim diferents modalitats de compra:

Mercats

Ens trobareu el dilluns a Olot (davant el banc Sabadell) i el dissabte a La Canya (al final del mercat).


Cistelles personalitzades

Vosaltres escolliu les verdures, fruites i altres productes a travès d'un catàleg que actualitzem setmanalment en aquesta web. La comanda es pot fer entre dijous a la tarda i dilluns a les 20h. El dia de repartiment és el dimecres a la tarda.


Cistelles tancades

Nosaltres preparem cistelles amb producte de temporada que anem combinant setmanalment, adaptant-nos tant com podem als gustos dels clients. Són cistelles de 15€ (verdura) i 20€ (fruita i verdura).

 

I també us oferim diferents modalitats d'enviament / recollida:

Recollida en PUNTS DE DISTRIBUCIÓ

Gratuït. Les opcions són les següents:

  • Magatzem de Can Bundància dimecres al matí (de 8 a 13h) (carretera d'Oix)
  • Botiga Herbolisteria Jan Janot (Olot) - dimecres a partir de les 17:30h. C/Sant Ferriol 13, Tlf:972 268751
  • Botiga Simats (Nutrex), Carretera d'Olot 23, Telf: 972693376
  • Botiga - Cafeteria Can Llonga (davant de la iglesia d'Hostalets d'en Bas) - dimecres de 19 a 20h
  • Mercat de la Canya dissabte matí.

Enviament a domicili


Portar la cistella a domicili té un cost de 2€ a la Garrotxa (que es fa els dimecres a la tarda), i un cost de 3€ a la resta d'indrets.