Qui Som

La Saó (la terra al bon punt) som un col·lectiu de 3 persones que volem viure del camp i pel camp, desenvolupant l’Agroecologia des de la producció, la comercialització, la sensibilització i el consum.

Som la Sandra, el David i la Beatriz amb l'ajut de la Montse (fem cistelles) i el Sergi (ajudant a camp). Cada una de nosaltres aporta al projecte allò que més bé sap fer! Som pagesos/es, transportistes, administratives, gestores, venedors de mercat, som tot i més! Treballem la terra i comercialitzem les nostres verdures de forma directe al consumidor/a, sense intermediaris, tancant el cicle des de la producció fins al consum.

Em aquests moments els nostres camps estan repartits per la comarca de la Garrotxa (Montagut i Vall de Bianya), cada un amb les peculiaritats necessàries pels diferents cultius que produïm.

Hortalisses que volem compartir amb tots vosaltres, ecològiques, locals i de temporada. Amb varietat i qualitat, gràcies a la relació i al treball amb xarxa amb d'altres pagesos i pageses, que com nosaltres treballen per l'agroecologia, des de Tràmec (Associació de productors/es agroecològiques de la Garrotxa) i la Xarxeta (Pagesos/es agroecològiques de Catalunya).

Vosaltres i nosaltres: Us volem oferir els nostres productes i ho volem fer directament, establir una relació de confiança i poder compartir el dia a dia d´aquest projecte. Es per això que tenim les portes del camp obertes i ens podeu visitar sempre que vulgueu, confirmant dia i hora.

Fins aviat !!